Я знаю про второе чтение, спасибо.

Понятие камуфляжа не расплывчатое, там же в законе описано какое оно. Или ты думаешь, что среди артикулов нет камуфляжей других стран?
Ладно, не буду нагружать, а покажу лишь вывод экспертной комисси, которая очень внимательно читала и изучала данный законопроект.
Цитата:
З іншого боку, заборона використання окремих елементів військової форми одягу, на наш погляд, є сумнівною. У поданому вигляді законопроект може зашкодити особам, які використовують у побуті
|
и далее
Цитата:
Також елементи військової форми одягу широко використовуються у стильному напряму в одязі, у так званому стилі «мілітарі», що виник після закінчення першої світової війни, а наразі має велику популярність і використовується майже усіма відомими дизайнерами одягу і світовими брендами. Таким чином, за законопроектом для моделей та дизайнерів після показу моди у даному стилі має наставати адміністративна відповідальність, оскільки вони не є особами, які мають право на «використання знаків розрізнення, колористики «камуфляж» для військовослужбовців та осіб, які мають на це право»
|
То есть даже оптыные дядьки не ставят под сомнение значение указанных мною ранее выражений в законе.
Так что ждем второе чтение и следим за развитием событий, т.к. одно неверное слово может грозить неплохим штравом в виде 10 не облагаемых минимумов