Показать сообщение отдельно
Старый 29.10.2009, 00:23   #48
Vortex
Дух бесплотный

Vortex пока неопределено
Получено наград:
Ветеран ОА (3-я степень): Выдается бойцам основного состава, сержантам и офицерам ОА, прослужившим не менее года. 
Всего наград: 1

Розшир мовний обіг більшим колом висловів, аніж "дурак/не дурак". Читати нудно.

Цитата:
Не то, чтобы воевать, срать не сел бы на одном поле с таким человеком. Извините.
Ти достатньо вище по темі сказав свого розуміння мотивації людей, аби було зрозуміло, де і як ти будеш "воювати".

Взагалі ж досить забавно. Я лише обгрунтовував свою точку зору, а ти просто так, без аргументів - "дурак". Це неввічливо і хамськи. Реально.

Є якісь питання до мене - пиши в лічку, зустрінемось, вирішим.

Цитата:
Следуя твоей логике, лучше б мои родители еще одного ребенка завели, когда им доктора сказали, что у их не очень еще взрослой дочери не работают ноги, а через пару месяцев и руки откажут Не стоило им, наверное, меня выхаживать..
А що поганого, якщо б завели ще одну дитину?

Коли раптом єдина дитина в сім'ї гине - нову заводити теж аморально?

В принципі негативні емоції які у всіх вирують - це позитивно. Емоції значить вже небайдужість. А аморального я нічого не розміщував. Повертаюсь знову ж таки до вище сказаного - будьте "демократичніші".

Все в чому "гадость", "гамно" і "нізость" теми - це лише те, що я висловив альтернативну самостійну точку зору.

Якщо така реакція на звичайне спонукання подивитись на проблему конкретну і суть цінностей взагалі з іншої сторони, тему пора прикрити.

Последний раз редактировалось Vortex, 29.10.2009 в 00:30.
Vortex вне форума   Ответить с цитированием