Показать сообщение отдельно
Старый 13.07.2009, 18:20   #33
Vortex
Дух бесплотный

Vortex пока неопределено
Получено наград:
Ветеран ОА (3-я степень): Выдается бойцам основного состава, сержантам и офицерам ОА, прослужившим не менее года. 
Всего наград: 1
Цитата:
А кто за это грешит на третье?
Та я ще не всіх знаю, на мертвятніку було трохи питань типу як так прогавили на 3-му посту. а я там був на варті окремий період, тому і в курсі що двоє вартових там фізично не в стані тримати постійно 3 сектори огляду, от вочевидь і не відвернули напад.

плюс специфіка сектору з якого був підкоп, що його спостерігати можна було лише вийшовши на балкон або ж пройшовши прямий коридорчик через вибиті двері. тобто в обох випадках спостерігач ставав помітний шо капєц з вулиці ще на підході до точки огляду, що давало можливість штурмовикам завчасно затаїтись і перечекати, доки вартовий не піде на іншу точку.

так що точку прориву на 3-му пості федерали учуяли архіправильно.

єдине в чому недолік, що витративши багато часу на блокування входів і коридорів будівлі і пізніше виявивши, що підвал також відкритий, відмовились від його блокування. Це і призвело до того, що його за"маячили" потім під час штурму. треба було все ж пошуміти ще 15 хвилин і заблокувати підвал арматурами і стройхламом.