Показать сообщение отдельно
Старый 23.01.2009, 22:07   #223
MIK
Дед

MIK на пути к лучшему
изображений: 9
Отправить сообщение для MIK с помощью ICQ
Получено наград:
За безупречную службу (2-я степень): Выдается бойцам ОА, прослужившим не менее года и не имеющим взысканий за посещения, невыполнение приказов и др. За безупречную службу (3-я степень): Выдается бойцам ОА, прослужившим не менее полу года и не имеющим взысканий за посещения, невыполнение приказов и др. Ветеран ОА (3-я степень): Выдается бойцам основного состава, сержантам и офицерам ОА, прослужившим не менее года. 
Всего наград: 3
David Blaine in Ternopil

- Ага, ось ці хлопці... Я роблю особливе, вуличне чаклунство... Хочете побачити трішечки чаклунства?
- Ненене, Дэвид Блейн, отвали от нас... Мы вообще по-украински не понимаем!!
- А, то ви москалі? А що робите в Тернополі?
- Отвали, демон! Что хотим, то и делаем! И не москали, а русские.
- А ви впевнені, що ви русскіє? Ось ти... Ти впевнений в цьому?
- Ну блин... Уверен конечно.
- А що це ти тоді вирядився так? Вишиванка... Ще й оселедець козацький на голові.
- Что??? Какая еще вышиванка? В рот мне ноги, демон, что ты наделал? Верни нам наши шмоты... Фак мой мозг!
- Доречі, хлопці... Я щось забув вдома свій годинник. Не підкажете котра година?
- Ееее... За вісім хвилин шоста. Фак мій моск, демон... Що ти наробив? Я говорю українською!!! Очманіти можна... Ноги мені до рота! Зупинись... Відчепись від нас, добре? Ну що ще? Що ти пиришся, демон?
- Та я оце думаю... Ви плануєте святкувати майбутній день народження Степана Бандери?
- Якого Бандери? Цього злісного націоналіста, який чинив звірства серед мирного населення? Ой, що це я несу всяку московську пропаганду. Це ж справжній незламний патріот нашої України. Слава Україні! Відсвяткуємо як треба, з розмахом!
- Героям слава! Ну бувайте. Годі з вас. Я бачу, що ви хороші хлопці...
MIK вне форума   Ответить с цитированием