Официальный форум ARMS

Официальный форум ARMS (https://arms-project.org.ua/forum/index.php)
-   Разговоры про все (https://arms-project.org.ua/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Таким людям надо ставить памятники!!! (https://arms-project.org.ua/forum/showthread.php?t=1798)

Mac 29.10.2009 00:54

Цитата:

Сообщение от LeeLoo (Сообщение 26393)
......

Лил, этот человек просто эгоист. Смысла убеждать таких людей в чём-либо нет.

Vortex 29.10.2009 01:12

Цитата:

и, на мой взгляд, твой рассказ о том, что "не чувствую ног, надо с собой что-то сделать, а то нафига я такой нужен", не более чем громкие слова..
Я не кажу голосних слів. Я описував, що було. В стані афекту і непомутненої роботи мізків у мене виникла дана думка. Окрас "героїчне" поставила ти. Для мене окрасу тут немає, бо я не спеціаліст з екстремології, а лише описав власний досвід поведінки організму і його психіки в кризових умовах. Це просто цікава специфіка роботи розуму над цінностями звичайної людини в кризових обставинах.

Організм не завжди ставить на перше місце "виживання". Нами керують не лише інстинкти.

Цитата:

Ты написал, что завести еще одного ребенка, это ЛУЧШЕ ("краще", якщо цитувати тебе), чем дарить радость тому, кого ты любишь
можливо ти неправильно мене зрозуміла. якщо цитувати мене, то я сказав, що краще дві дитини, одна з яких інвалід, аніж лише одна дитина інвалід.

якщо б дитина не була інвалідом, а батько заради неї робив такі ж чудеса, я б так само сказав "як шкода, що у мужика дитина лише одна".

Цитата:

поведу знакомиться с людьми, которые на себе ощутили, что такое ЛУЧШЕ
у мене друзі самі організували благодійний музичний концерт, де будуть збиратись гроші на дитячий інтернат. я їм допоміг з залученням музичних груп. про які моральні повчання йде мова, агов?

я за свої слова відповідаю.

LeeLoo 29.10.2009 01:19

Цитата:

Сообщение от Vortex (Сообщение 26395)

Честь тебе и хвала :salute::D

Цитата:

поставив ти

Раз уж на то пошло, то "поставилА".

Mac 29.10.2009 01:28

Цитата:

у мене друзі самі організували благодійний музичний концерт, де будуть збиратись гроші на дитячий інтернат. я їм допоміг з залученням музичних груп. про які моральні повчання йде мова, агов?

Друзья твои молодцы. Но ты слегонца не понял куда тебя собираются пригласить. На этих людей стоит посмотреть, чтобы понять всё своё отношение к ним. И варианта тут только два: отвращение и жалость. Надеюсь, большинство испытывает второе.
Не понимаю, как ты можешь быть меценатом такого мероприяти, как благотворительный концерт, считая, что "лучше завести второго ребёнка".

Mac 29.10.2009 01:36

Цитата:

Сообщение от Vortex (Сообщение 26391)
:)

Розшир мовний обіг більшим колом висловів, аніж "дурак/не дурак". Читати нудно.

Ти достатньо вище по темі сказав свого розуміння мотивації людей, аби було зрозуміло, де і як ти будеш "воювати".

Взагалі ж досить забавно. Я лише обгрунтовував свою точку зору, а ти просто так, без аргументів - "дурак". Це неввічливо і хамськи. Реально.

Є якісь питання до мене - пиши в лічку, зустрінемось, вирішим.

А що поганого, якщо б завели ще одну дитину?

Коли раптом єдина дитина в сім'ї гине - нову заводити теж аморально?

В принципі негативні емоції які у всіх вирують - це позитивно. Емоції значить вже небайдужість. А аморального я нічого не розміщував. Повертаюсь знову ж таки до вище сказаного - будьте "демократичніші".

Все в чому "гадость", "гамно" і "нізость" теми - це лише те, що я висловив альтернативну самостійну точку зору.

Якщо така реакція на звичайне спонукання подивитись на проблему конкретну і суть цінностей взагалі з іншої сторони, тему пора прикрити.

Вортекс, будь добр не редактировать свои сообщения. :D

Vortex 29.10.2009 01:47

я дорегадував пост ще до твоєї наступної відповіді і виключно щодо "лічки".

Stanislav 29.10.2009 10:08

Цитата:

Сообщение от Vortex (Сообщение 26391)
:)

А що поганого, якщо б завели ще одну дитину?

Коли раптом єдина дитина в сім'ї гине - нову заводити теж аморально?

В принципі негативні емоції які у всіх вирують - це позитивно. Емоції значить вже небайдужість. А аморального я нічого не розміщував. Повертаюсь знову ж таки до вище сказаного - будьте "демократичніші".

Все в чому "гадость", "гамно" і "нізость" теми - це лише те, що я висловив альтернативну самостійну точку зору.

Якщо така реакція на звичайне спонукання подивитись на проблему конкретну і суть цінностей взагалі з іншої сторони, тему пора прикрити.

Ой, вей, геволт (читается с одесско-еврейским акцентом). и не стыдно такое писать?... У тебя дети есть?

Jack 29.10.2009 11:37

Марио 29.10.2009 19:52

Цитата:

Сообщение от Stanislav (Сообщение 26405)
Ой, вей, геволт (читается с одесско-еврейским акцентом). и не стыдно такое писать?... У тебя дети есть?

Та нету у него детей, скорее всего.

Vortex 30.10.2009 04:44

Цитата:

У тебя дети есть?
Ні, а що?

Часовой пояс GMT +3, время: 11:48.

vBulletin® Version 3.6.8.
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: zCarot