PDA

Просмотр полной версии : Место встречи: 14 октября. Парк Шевченко. 20-00


zeeL
08.10.2009, 17:44
Приветствую всех!
И приглашаю всех хороших людей на марш в честь УПА.
Это приглашение не от какой-либо партии, не от официальных "патриотов-в-законе".

Приглашение от меня лично - и от всех разномастных автономных групп :)
Думаю, что нам будет о чем пообщаться - помимо аегов-тюнов, страйкбольных вылазок и прочих розваг ;)

Только не начинайте вешать ярлыки :). Приходите и общайтесь! Буду рад видеть всех, кого помню и нет :)

примечание для стремающихся.
Повторения 2008 не ожидается:
Акція офіційно заявлена в КМДА. Марш є автономним, не відноситься до якоїсь партії чи організації і до нього запрошуються всі охочі.

http://www.reactor.org.ua/uploads/posts/2009-09/thumbs/1253326965_1.jpg


Розгорнуто по суті:

За останні роки проведено чотири марші УПА. І так мало на них було сказано про ідеї українських повстанців. Тепер ми хочемо нагадати за яку саме Україну боролася національна робітничо-селянська армія під назвою УПА і наскільки слушними є ці ідеї сьогодні.

«Українські націоналісти не є шовіністи, ні імперіалісти. Усі народи, в тому числі російський та польський народи, ми цінимо, шануємо та прагнемо до дійсної дружби і співпраці з ними. Ми ненавидимо і боремося тільки проти тих імперіалістичних сил, які нас поневолюють або хочуть поневолити. Ми є за якнайповніше здійснення ідей вільних національних держав народів світу.

Ми, бандерівці, - борці за інтереси працюючих мас, а не оборонці експлуататорських клас. Ми є проти повороту в Україну, як поміщиків так і капіталістів. Ми є за суспільну власність на знаряддя і засоби виробництва. За побудову в незалежній українській державі безкласового суспільства, за справжнє знищення в Україні експлуатації людини людиною, за перемогу ідеї безкласового суспільства серед усіх народів.

Ми за волю народів і людини! Геть гнобительську і експлуататорську систему! Хай живе національно- і соціально-визвольна революційна боротьба поневолених народів! Хай живе революційна боротьба працюючих мас за соціальну рівність і справедливість, за справжнє безкласове суспільство!» (цитується за книгою "Хто такі бандерівці та за що вони борються" видання 1950 року).

Ми бачимо, що українські повстанці боролися проти імперіалізму і шовінізму за створення національних держав вільних народів, а не їх змішування в теперішньому мультикультурному суспільстві. Настільки ж важливою тепер є боротьба проти світового імперіалізму, проти глобалізації та іудейському шовінізму, що задушує всі народи світу. УПА боролась за інтереси робочого класу проти будь-яких експлуататорів, за безкласове суспільство і проти повернення капіталізму. Сьогодні ця боротьба ще важливіша!

Ми кажемо «свобода народам, свобода людині» і це не застаріле гасло, як дехто уявляє. Більшість народів, включно з українським народом сьогодні позбавлені свободи і незалежності, а людина закріпачена капіталом і втрачає національну ідентичність. Свободу народам і людині ще належить здобути! «Геть гнобительську і експлуататорську систему» - це гасло УПА ми хочемо виконати буквально і мусимо донести його до людей.

Ми пропонуємо вперше провести марш УПА не ретроспективний, а звернений у сучасність і майбутнє. Головним завданням маршу є не просто вшанування пам'яті УПА, а пропаганда революційних ідей УПА, спрямованих на знесення системи. Це буде кращим вшануванням боротьби українських повстанців, ніж чергові вимоги їх визнання з боку антиукраїнської держави.

Приходьте 14 жовтня (середа) о 20:00 в парк ім. Т.Шевченка і приводьте своїх товаришів. Зробимо цей столичний вечір гучним і яскравим! Ми виходимо в день створення УПА в робочий день, не обираючи «легших» варіантів у вихідні. Тому для участі робітників і студентів акцію намічено на вечірній час. Одягайтесь у звичайний і темний одяг. Приносьте червоно-чорні прапори української революції!

Акція офіційно заявлена в КМДА. Марш є автономним, не відноситься до якоїсь партії чи організації і до нього запрошуються всі охочі.


посилання на [ reactor.org.ua ]

Akella
08.10.2009, 18:06
Reactor- це УНТП з кротіком, шушею та іншими?

цегла
08.10.2009, 21:42
Reactor- це УНТП з кротіком, шушею та іншими?

Нет.

Тему под снос. Это должно быть в сердце, а не на форуме - кому надо и так помнит такие Даты.
АРВ внеполитики.

spartak
08.10.2009, 21:52
Закрыто.